Kostvejledning

Hvis du ikke lider af nogle alvorlige sygdomme, er på regulerende medicin eller på anden måde er i en særligt følsom situation rent helbredsmæssigt, kan du selv gå i gang med at lægge om til en plantebaseret kost med inspiration her fra siden. Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har nogle spørgsmål.

Har du imidlertid brug for ekstra hjælp i forbindelse med kostomlægning, anbefaler jeg at du kontakter diætist Maria Felding, der er ekspert i omlægning til plantebaseret kost.

Det er vigtigt at arbejde sammen med en læge eller diætist der er klar til at hjælpe dig i processen hvis:

  • Du tager nogen form for regulerende medicin, f.eks insulin, hjertemedicin, kolesterolsænkende medicin o.l. da din medicin skal justeres ned i takt med at du lægger om til en sundere kost.
  • Hvis du er meget overvægtig, kan det også være en god ide at få hjælp til at komme godt igennem dit vægttab. Men du kan godt gøre det på egen hånd, hvis du ikke er på medicin.
  • Hvis du på anden måde lider af alvorlig sygdom, vil jeg altid anbefale at drøfte din kostomlægning med en diætist eller læge der går ind for plantebaseret kost, og som kan rådgive dig.
  • Hvis du føler dig i tvivl. Det er godt at føle sig på sikker grund når man går i gang med en større kostomlægning. Blot en enkel konsultation med en dygtig diætist kan hjælpe dig.

Maria-feldingAutoriseret Klinisk diætist
Cand. Scient Klinisk Ernæring
Tlf.: 22 27 64 63
Email: diaetist@felding.dk
Like og følg mig på Facebook
wwwdiaetist-felding.dk

Maria arbejder især med: Vegetarisk/vegansk kost, Vægttab, Irriteret tarm, Inflammatoriske tarmsygdomme, PCOS, Gigt og ledsmerter, Diabetes, Forhøjet kolesterol, Forhøjet blodtryk, Kræft, Laktoseintolerance, Glutenallergi, Undervægt og vægtøgning, Spiseforstyrrelser, m.m.