ekspertpanel

OP MED GRØNTSAGERNES EKSPERTPANEL:

T-Colin-Campbell_bwT. COLIN CAMPBELL Ph.d.
www.nutritionstudies.com
Jacob Gould Schurman Professor eremitus i ernæringsrelateret biokemi ved Cornell Universitet, Ithaca, New York. Campbell har i en menneskealder forsket på topplan i sammenhængene mellem ernæring og helbred. Han har udgivet over 300 videnskabelige artikler. Campbell anbefaler en 100% plantebaseret kost, for at opnå maksimale helbredfordele. Han har skrevet to bøger for offentligheden, der dækker hans og andres forskningsarbejde i et overskueligt sprog, “The China Study” 2005, samt “Whole” i 2013.

esselstynCALDWELL B. ESSELSTYN Jr.  M.D.
www.heartattackproof.com
Uddannet læge fra Yale University. Esselstyn arbejdede som kirurg i mange år. Han er nu en stærk fortaler for forebyggelse og helbredelse gennem en 100% plantebaseret kost. Esselstyn har udført et af de mest succesfulde forsøgsprogrammer for hjertepatienter, nogensinde. Gennem en årrække behandlede og undersøgte han en gruppe af terminale hjertepatienter, som gennemførte et behandlingsprogram udelukkende baseret på plantebaseret kost. Alle hans patienter kom sig over deres alvorlige hjertesygdom. Esselstyn er i USA kendt som den læge der i sidste time reddede tidligere præsident Bill Clintons liv, efter hans udvikling af meget alvorlig hjertesygdom. Du kan læse om Esselstyns banebrydende arbejde og forskning i hans inspirerende bog “Prevent and Reverse Heart Disease”.

J-McDougallJOHN A. McDOUGAL M.D
http://www.drmcdougall.com/
læge og ernæringsekspert. McDougall har gennem 30 år behandlet tusindvis af patienter i sin praksis i Californien med omlægning til en 100% plantebaseret kost. Han besidder en usædvanligt omfattende viden om sammenhængene mellem kost og helbred, og deler rundhåndet ud af sin viden via bøger, videoer, samt hans hjemmeside.

John_Robbins_bwJOHN ROBBINS
www.johnrobbins.com
www.thefoodrevolution.com
international bestsellerforfatter, miljøaktivist og fortaler for en bedre fremtid for Jorden, baseret på et fødevarevalg, der vil føre til større human sundhed, bedre miljø og bedre forhold for dyr såvel som mennesker. John Robbins har bl.a. skrevet bestselleren “THE FOOD REVOLUTION – How Your Diet Can Help Save Your Life and Our World”. Robbins regnes for en af de stærkeste nutidige stemmer for en fremtid baseret på sunde fødevarevalg, social retfærdighed, dyreetik og miljøhensyn.

brazier_bwBRENDAN BRAZIER
http://thriveforward.com/
professionel Iron Man triatlet og ekspert i relationen mellem 100% plantebaseret kost og fysisk og mental præstation. Brazier har gennem sin professionelle sportskarriere opbygget en betydelig viden om kost og præstation.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s