om OmG

 

opmedgrontsagerneOP MED GRØNTSAGERNES MISSION er gøre det lettere for dig at finde vej til seriøs viden om hvad der er sundest for dig at spise, så du kan træffe dine kostvalg på et trygt grundlag. Den ernæringslære der formidles her på siden, er baseret på internationalt anerkendt forskning, foretaget gennem nær ved de seneste 100 år.

Konklusionen på seriøs ernæringsvidenskab er at det bedste er at spise en kost bestående af hele plantebaserede fødevarer, det der på engelsk kaldes “a whole foods, plant based diet“ eller blot WFPB. Ved at spise en sådan kost kan du opnå store fordele der berører dit personlige helbred, dyreetiske problematikker, samt ikke mindst de store miljømæssige udfordringer der ligger i vor tid.

OmG følger ernæringsanvisningerne fra Physicians Committee for Responsible Medicine og T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies.

VegetablesOP MED GRØNTSAGERNE GIVER DIG INSPIRATION OG VIDEN til at spise WFPB/ plantebaseret. Her er både afsnit om ernæring, sundhed, praktiske råd, opskrifter, baggrundsviden og meget mere.

HVIS DU INTEGRERER BUDSKABET OM AT SPISE PLANTEBASERET, kan du opnå store sundhedsmæssige fordele. Du kan opnå et stærkt helbred, samt forebygge og i bedste fald mildne eller helbrede en lang række livsstilssygdomme. På samme tid er du også aktivt med til at passe på den fantastiske planet jorden som vi bor på. At spise plantebaseret er et af de mest effektive og ressourcebesparende valg du kan træffe. At spise plantebaseret har også positive humanitære konsekvenser, da det er langt mere effektivt at procucere plantebaserede fødevarer. Og sidst men i allerhøjeste grad ikke mindst er du med til at skåne vores medskabninger, dyrene, for de forhold der nu er standard i landbruget, for at kunne producere de store mængder animalske produkter der er efterspurgt på markedet.

Tak fordi du læser med.

Må alle blive mætte. Må alle blive helbredt. Må alle blive elsket.

Ida Andersen Lang

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s