Forebyg brystkræft med plantebaseret kost

avoiding-breast-cancer-w-dietOktober er “International Breast Cancer Awareness Month”. Også herhjemme er der i oktober ekstra fokus på denne frygtede sygdom. På biblioteket kan man se hyldeudstillinger med bøger om brystkræft, du kan støtte med penge og købe kasketter og lyserøde armbånd. Alt sammen rigtig fint. Men tilbage står den enkelte kvinde med ét altoverdøvende spørgsmål: hvad kan JEG gøre for at undgå at blive en del af statistikken?

Heldigvis er der noget du selv kan gøre, lige nu og her, som kan bringe dig tilbage i førertrøjen hvad angår din generelle sundhed og dine brysters sundhed.

Her i oktober vil Op Med Grøntsagerne sætte fokus på viden om hvad du kan gøre for at sikre din “kvindelige sundhed”. Vi lægger ud med en artikel fra det anerkendte “Center for Nutrition Studies” om den afgørende betydning af en kost der på et langsigtet plan bringer hele din krop i balance, ikke mindst på det hormonelle plan.

Artiklen er skrevet af den internationalt anerkendte forsker T. Colin Campbell. Campbell har forsket i sammenhængen mellem kræft og kost i en menneskealder for Cornell Universitetet i New York.

LÆS ARTIKLEN HER :http://nutritionstudies.org/avoiding-breast-cancer-diet/

breast-cancer

Prevent Cancer with Diet

One response to “Forebyg brystkræft med plantebaseret kost

  1. Pingback: Forebyg brystkræft med plantebaseret kost | Veganisme Blogs·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s