Salat med edamamebønner og fennikel

edamame-fennikel-salat

Salat med edamamebønner og fennikel
En marokkansk inspireret, smagsrig og mættende salat. Sammen med f.eks bulgur, ris eller couscous udgør den et fint og nærende måltid

Ingredienser
4 dl frosne edamamebønner
1 hel fennikel, skåret i papirtynde strimler
½ dl frisk, hakket mynte
½ dl frisk, hakket koriander
½ pakke babysalatblade
1 dl sorte udstenede oliven af god kvalitet
3 spsk. sesamfrø
3 spsk. soyamælk
2 spsk. citronsaft

Sådan gør du

  1. Kog en kedel vand
  2. Put edamamebønnerne i en skål og tø dem op i rigeligt med friskkogt vand
  3. Hæld vandet fra edamamebønnerne og læg dem på en tallerken til afkøling
  4. Snit fennikel, urter og salat
  5. I bunden af din salatskål, bland nu soyamælk og citronsaft til en dressing
  6. Hæld bønner, urter, salat, oliven og fennikel op i salatskålen og bland grundigt med dressingen
  7. rist sesamfrøene på en pande. Blend dem herefter let i en kaffekværn. (hvis du ikke kan komme til at kværne dem, så brug dem hele)
  8. Bland sesamfrøene med i salaten

Serveres f.eks. med bulgur, couscous eller ris.

Advertisements

One response to “Salat med edamamebønner og fennikel

  1. Pingback: alle opskrifter | Op med Grøntsagerne·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s