Salat med edamamebønner og fennikel
En marokkansk inspireret, smagsrig og mættende salat. Sammen med f.eks bulgur, ris eller couscous udgør den et fint og nærende måltid
Ingredienser
4 dl frosne edamamebønner
1 hel fennikel, skåret i papirtynde strimler
½ dl frisk, hakket mynte
½ dl frisk, hakket koriander
½ pakke babysalatblade
1 dl sorte udstenede oliven af god kvalitet
3 spsk. sesamfrø
3 spsk. soyamælk
2 spsk. citronsaft
Sådan gør du
- Kog en kedel vand
- Put edamamebønnerne i en skål og tø dem op i rigeligt med friskkogt vand
- Hæld vandet fra edamamebønnerne og læg dem på en tallerken til afkøling
- Snit fennikel, urter og salat
- I bunden af din salatskål, bland nu soyamælk og citronsaft til en dressing
- Hæld bønner, urter, salat, oliven og fennikel op i salatskålen og bland grundigt med dressingen
- rist sesamfrøene på en pande. Blend dem herefter let i en kaffekværn. (hvis du ikke kan komme til at kværne dem, så brug dem hele)
- Bland sesamfrøene med i salaten
Serveres f.eks. med bulgur, couscous eller ris.
Pingback: alle opskrifter | Op med Grøntsagerne·